Αυταρχικό καθεστώς: Επιθέσεις στους επιστήμονες επειδή δεν βολεύει την κυβέρνηση η αλήθεια! (βίντεο)

Σε ιδιαίτερα επικίνδυνα μονοπάτια βάζει τη χώρα η κυβέρνηση της ΝΔ καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο για την υποτίμηση των επιστημόνων καθώς τα στοιχεία που παρουσιάζουν για το μέγεθος της καταστροφής στον Έβρο από τη φονική πυρκαγιά που καίει ανεξέλεγκτη για 14η μέρα αλλά και για τα εργαλεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη, διαλύουν το αφήγημα Μητσοτάκη ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε αλλά ευθύνονται η κλιματική κρίση και οι μετανάστες.

Στη γραμμή αυτή ο Στέλιος Πέτσας εμφανίστηκε στο Kontra για να επιτεθεί στους επιστήμονες του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo, λέγοντας ότι κάνει πολιτικά παιγνίδια.

«Έχει πολιτικοποιηθεί ο ρόλος του. Βλέπω μια πολιτικοποίηση του Αστεροσκοπείου και στο θέμα των πυρκαγιών όπως τον χειμώνα στο θέμα των πλημμυρών και των χιονοπτώσεων», είπε ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην υπουργός.

Ο Πέτσας, άφησε, μάλιστα, αιχμές ότι οι επιστημονικές τους διατυπώσεις, που εκθέτουν τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της αντιμετώπισης των πυρκαγιών, υποκρύπτει σχέδιο κατά της κυβέρνησης καθώς στελέχη του Αστεροσκοπείου δεν συμμετέχουν σε επιτροπές και όργανα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί